Projectmanagement/directievoering | RVB Engineering
RVB Infra

Besteksvoorbereiding

Nadat het ontwerp af is, kan er bij RvB Engineering de vertaalslag gemaakt worden naar een bestek of werkomschrijving. Hierin wordt het werk tot in de details vastgelegd. De bestekken en werkomschrijvingen worden geschreven door mensen met praktijkervaring. De stap van het ontwerp naar de praktijk wordt hierdoor zo klein mogelijk gemaakt.

Bouwbegeleiding

Nadat RvB Engineering het ontwerp én het bestek gemaakt heeft, wordt er ook vaak gevraagd om de bouwbegeleiding/ directievoering te doen. Door het gehele proces aan de voorkant te hebben doorlopen, wordt er op deze manier zoveel mogelijk kennis bewaard. De combinatie van ontwerp en uitvoering zorgt ervoor dat RvB Engineering de beste diensten kan verlenen.

Projectmanagement

Bij de grotere projecten en projecten waarbij meerdere disciplines betrokken zijn, is het raadzaam om een projectmanager in te schakelen. De projectmanager zorgt voor de algehele coördinatie, overall planning en contacten met de directievoerder.

Vergunningen

Bij vrijwel elk bouwproject zijn er vergunningen nodig. Afhankelijk van de aard en ligging van het project kan dit een langdurig traject zijn. Door onze ervaring in complexe vergunningsprocedures kan RvB Engineering gedurende het ontwerpproces al de noodzakelijke sturing geven, zodat dit de vergunningprocedure ten goede komt.

Projecten

bekijk meer
Tankterminal VOPAK Eemshaven
Tankterminal VOPAK Eemshaven
Bekijk dit bericht
Vloeistofdichte verharding Riwald Recycling Almelo
Vloeistofdichte verharding Riwald Recycling Almelo
Bekijk dit bericht
Aanleg parkeerterrein Eco-lab
Aanleg parkeerterrein Eco-lab
Bekijk dit bericht