Civiel engineeringsbureau RvB Engineering | Over ons

Engineering: een goed ontwerp is alles

Bij RvB besteden we veel aandacht aan een goed ontwerp. Want een goed begin is het halve werk. In RvB perspectieven is een goed ontwerp het hele werk. We houden rekening met factoren als het gebruiksdoel, de belasting en de bodemgesteldheid. Voorwaarden en omgevingsfactoren die elkaar in de weg zitten? Prachtig! Ze zijn ons uit het hart gegrepen. Het zijn juist déze vraagstukken waarbij creativiteit het verschil maakt.

De optimale oplossing

Als opdrachtgever bent u bij ons verzekerd van een doordacht en transparant ontwerp. Stap voor stap, goed onderbouwd, na gedegen onderzoek en op basis van solide berekeningen. We toetsen al onze ideeën aan de voorwaarden. Kostenbeheersing en praktische haalbaarheid zien we niet als beperking. Voor RvB liggen ze in het verlengde van doelmatigheid en duurzaamheid. Samen met ons komt u tot de optimale oplossing.

De combinatie van engineering en infra

Bij tal van cases hebben we bewezen met de winnende oplossing te komen. En dat is niet toevallig. Want bij RvB Groep ontwikkelen we als engineeringsbureau de oplossing en realiseren we als infraspecialist de terreinverharding. Juist de combinatie van die twee maakt de RvB Groep tot een betrouwbare partner. Onze praktische kennis gebruiken wij bij de engineering in het ontwerp. Seriematig goede oplossingen aandragen in combinatie met projectmatig maatwerk oplossingen. Typisch RvB. De kracht van creativiteit! Neem contact op voor uw vraagstuk.

Projecten

bekijk meer
Containerterminal Neele-Vat Logistics
Containerterminal Neele-Vat Logistics
Bekijk dit bericht
Bedrijventerrein De Boeg, Oegstgeest.
Bedrijventerrein De Boeg, Oegstgeest.
Bekijk dit bericht
Count Terminal Rotterdam
Count Terminal Rotterdam
Bekijk dit bericht