Over ons - RVB-Engineering
RVB Infra

Engineering: een goed ontwerp is alles

Bij RvB Engineering besteden we veel aandacht aan een goed ontwerp, want een goed begin is het halve werk. In de perspectieven van RvB Engineering is een goed ontwerp het hele werk. Rekening houdend met alle eisen en randvoorwaarden. Randvoorwaarden die elkaar in de weg zitten? Prachtig! Ze zijn ons uit het hart gegrepen. Het zijn juist déze vraagstukken waarbij creativiteit het verschil maakt.

De optimale oplossing

Als opdrachtgever bent u bij ons verzekerd van een doordacht en transparant ontwerp. Stap voor stap, goed onderbouwd en gerapporteerd, na gedegen onderzoek en op basis van solide berekeningen. We toetsen al onze ideeën aan de voorwaarden. Kostenbeheersing en praktische haalbaarheid zien we niet als beperking. Voor RvB Engineering liggen ze in het verlengde van doelmatigheid en duurzaamheid. Samen met ons komt u tot de optimale oplossing.

De combinatie van engineering en infra

Bij tal van cases hebben we bewezen met de winnende oplossing te komen. En dat is niet toevallig, want bij RvB Groep ontwikkelen we als ingenieursbureau (RvB Engineering) de oplossing en realiseren we als infraspecialist (RvB Realisatie) het project. Juist de combinatie van die twee maakt de RvB Groep tot een betrouwbare partner. Daarnaast wordt de expertise van RvB Engineering veelvuldig ingeschakeld door niet alleen aannemers en overheden uit ons hele land, maar ook daar buiten. Onze praktische kennis gebruiken wij bij de engineering in het ontwerp. Seriematig goede oplossingen aandragen in combinatie met projectmatige maatwerk oplossingen. Typisch RvB. De kracht van creativiteit! Neem contact op voor uw vraagstuk en kijk bij onze diensten voor meer informatie.

Projecten

bekijk meer
Op- en overslag Terminal Bergambacht
Op- en overslag Terminal Bergambacht
Bekijk dit bericht
DHSS Den Helder
DHSS Den Helder
Bekijk dit bericht
Tuincentrum De Bosrand Oegstgeest
Tuincentrum De Bosrand Oegstgeest
Bekijk dit bericht