RvB Infra

RvB Engineering werkt veel samen met RvB Infra, dat samen met RvB Grondstabilisatie, RvB Vloeistofdicht en RvB Zettingsarm onder de RvB Groep valt. RvB infra is gespecialiseerd in het aanleggen van funderingen, rioleringen en verhardingen. Denk hierbij aan het aanleggen van op-en overslagterrienen tot aan bedrijfsterreinen, milieustraten, erfverhardingen en fietspaden. Hierbij wordt alles als totaaloplossing door RvB infra gerealiseerd. Hierbij komen onze engineers om de hoek kijken. De basis moet namelijk worden gelegd in een goed en sterk ontwerp, wat haalbaar is. RvB Infra draagt ook zorgt voor de uitvoering en realisatie en desgewenst het (jarenlange) onderhoud.

RvB Infra: Funderingen, rioleringen en verhardingen

RvB realiseert ieder jaar honderdduizenden vierkante meters cementgebonden funderingen. In sommige gevallen volstaan de traditionele gevallen, dan kunnen we de bestaande verhardingen tot puin frezen en verrijken met sterke bindmaterialen. RvB Infra kan vrijwel ieder bodemmateriaal benutten om een sterke fundering te realiseren. Ook als u vraagstukken heeft met betrekking tot rioleringen en verhardingen kunt u bij ons aankoppen. Het belang van een riool met de juiste capaciteit of een goede verharding wordt vaak onderschat. In de dagelijkse praktijk zien we maar al te vaak dat er wordt gekozen voor een te makkelijke oplossing, met alle gevolgen van dien. We denken creatief, maar met een sterk ontwerp als basis.
rvb infra rvb infra

 

De mogelijkheden van terreinverhardingen

Specialistische terreinverhardingen, dat is waar we goed in zijn. Voor zowel organisaties, overheden als ondernemers. Hierbij is een pragmatische blik en aanpak van belang. Samen met ons engineeringsbureau garanderen we een sluitend ontwerp en de combinatie tussen RvB Engineering en RvB Infra maakt ons een betrouwbare partner, waarbij uw wensen en vraagstelling centraal staan.

RvB infra inschakelen

Samen met RvB Infra zijn we een echte specialist op het gebied van infra. Wij opereren landelijk en hebben een groot netwerk, waardoor we altijd de juiste capaciteit voor projecten hebben. Wij beschikken over deskundige eigen medewerkers en materiaal om het project tot stand te laten komen. Onze kracht ligt niet alleen in de organisatie van projecten, maar ook in het aansturen van onze partners. Wij realiseren uw infraproject tot in de puntjes. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van infra? Bezoek dan onze website van RvB infra.

Vraag onze brochure aan

Vol inspirerende projecten en uitdagende oplossingen!