Ontwerp buitenruimte

Ontwerp buitenruimte

Bij de inrichten van buitenruimtes zoals bedrijfsterreinen is het ontwep van ontzettend groot belang. Het ontwerp bepaalt immers hoe het terrein er straks uit komt te zien. RvB is de specialist in het ontwerp van buitenruimtes. Met meer dan 20 jaar ervaring en verschillende opdrachtgevers als overheden, organisaties en ondernemers weten wij wat er speelt binnen ieder type ontwerp van buitenruimte. Onze opdrachtgevers zien de combinatie van infraspecialist en engineeringsbureau als meerwaarde.

Terreinontwerp

Heeft u vragen met betrekking tot terreinontwerp of wilt u weten wat er allemaal mogelijk is? RvB staat dan graag voor u klaar. Het idee wordt gerealiseerd in een daadwerkelijk ontwerp. Op basis daarvan wordt het terrein vormgegeven. Wij kennen alle ins- en outs die invloed hebben bij een terreinontwerp. Doe een beroep op ons specialisme en geniet jarenlang van uw terrein.

Over ons

Wij houden ervan. Infravraagstukken die ronduit complex zijn, met voorwaarden en omgevingsfactoren die elkaar in de weg zitten. Prachtig. Ze zijn de mensen van RvB Engineering uit het hart gegrepen. Het zijn juist d├ęze vraagstukken waarbij creativiteit het verschil maakt. In dat opzicht zijn we geen standaard ingenieursbureau.

Meer weten over terreinontwerp of ontwerp buitenruimte?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van ontwerp buitenruimte of terreinontwerp in het algemeen? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Vraag onze brochure aan

Vol inspirerende projecten en uitdagende oplossingen!