Civiel ingenieursbureau

Bent u op zoek naar een civiel ingenieursbureau of een bureau dat civiel ontwerp kan realiseren? RvB is een civieltechnisch adviesbureau dat u helpt om uw projecten te realiseren. Wij zijn een ingenieursbureau op het gebied van grond,- weg, – en waterbouw. Wij kunnen u ondersteunen in elke fase van het project. Dit doen we met kennis en creativiteit. Daarbij hebben we als doel dat u de volledige controle over het project houdt. Bij civiel projectmanagement komen heel wat zaken om de hoek kijken, maar een resultaat dat voldoet aan uw programma is uiteraard het belangrijkste.

Praktische kennis en jarenlange ervaring ingenieursbureau infra

Onze praktische kennis en jarenlange ervaring is een waardevolle toevoeging van onze civiele engineering. Dit doen we op een doordachte, creatieve en goed onderbouwde manier. Van civiel ontwerp tot aan de realisatie. Onze opdrachtgevers zien de combinatie van infraspecialist en ingenieursbureau als meerwaarde. Wij hechten veel waarde aan een efficiënte uitvoering van onze dienstverlening waarbij het belangrijker is om een goed idee neer te zetten dan het uitwerken van stapels papier.

Civiel projectciviel ingenieursbureau

Projectmanagement civiel: Het idee staat voorop

Wij realiseren oplossingen voor infravraagstukken. Dit doen we stap voor stap, met een goede onderbouwing waar gedegen onderzoek aan vooraf is gegaan.  We spreken hier dan van een civiel ontwerp. Wij baseren ons op solide berekeningen. We toetsen al onze ideeën aan de voorwaarden. Kostenbeheersing en praktische haalbaarheid zien we niet als beperking. Bij projectmanagement civiel ligt het in het verlengde van doelmatigheid en duurzaamheid.

De verschillende fasen

RvB helpt u als civieltechnisch ingenieursbureau uw projecten te realiseren. In alle fasen van een project ondersteunen we u met de nodige kennis en creativiteit. Het doel: een project dat u volledig onder controle houdt. En een resultaat dat voldoet aan uw programma van eisen of dat zelfs overtreft. Hieronder zijn de verschillende fases van het project uitgeschreven.

  • Onderzoeksfase
  • Vergunningsfase
  • Contractfase
  • Uitvoeringsfase
  • Oplevering- en beheersfase

Lees hier meer over de verschillende fases van ons ingenieursbureau civiele techniek.

Ingenieursbureau civiele techniek

Als ingeneursbureau civiel techniek hebben we al diverse mooie projecten mogen realiseren. Hiervoor kunt u een kijkje nemen tussen de projecten op onze website. Hierbij analyseren, ontwerpen, ontwikkelen en realiseren wij voor u als opdrachtgever. Door de combinatie van een civiel ingenieursbureau en een professioneel infraspecialist (RvB infra) is de kracht van creativiteit voelbaar. Onze projecten worden turnkey opgeleverd en onze kracht wordt al meer dan 20 jaar erkend door overheden, organisaties en ondernemers.

Meer weten over ons civieltechnisch adviesbureau of civiel ontwerp?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van civiel ontwerp, civiel projectmanagement of als Civieltechnisch adviesbureau in het algemeen? Neem dan contact met ons civiel engineering bureau op om een afspraak te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Vraag onze brochure aan

Vol inspirerende projecten en uitdagende oplossingen!