Bouwkundige projectbegeleiding

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van bouwkundige projectbegeleiding, projectmanagement bouw of bouwkundig ontwerp? RvB heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van grote en kleine bouwprojecten met een specialisme in bouwkundig ontwerp. Met meer dan 20 jaar ervaring en verschillende opdrachtgevers als overheden, organisaties en ondernemers weten wij wat er speelt binnen ieder bouwkundig project. Onze opdrachtgevers zien de combinatie van infraspecialist en engineeringsbureau als meerwaarde.

Het begint bij het idee

Onze visie is dat het begint bij een goed idee (het bouwkundig ontwerp). Dat is de basis van succesvol bouw projectmanagement. Hierbij voorkomen we stapels papier, maar nemen we wel uw zorgen uit handen. Denk aan de diepgang van berekeningen, onderbouwingen en engineering. Samen met u kijken we in welke fasen van het project bouwkundige projectbegeleiding nodig is, uiteraard kunnen we ook de gehele begeleiding van u overnemen. Neem een kijkje tussen onze projecten om te zien wat wij hebben gerealiseerd.

Bouwkundig ontwerp

Het idee wordt gerealiseerd in een bouwkundig ontwerp. Aan de hand daarvan kan het bouwproject gaan starten. Het bouwkundig ontwerp is de basis en het uitgangspunt voor uw project en op ieder moment is het mogelijk om erop terug te vallen. Wij weten wat er nodig is om een gedegen en betrouwbaar bouwkundig ontwerp neer te zetten.

Projectmanagement bouw

Projectmanagement bouw: dat is wat we graag doen en waar we goed in zijn. Samen met ons komt u tot de optimale oplossing. Stap voor stap, goed onderbouwd, na gedegen onderzoek en op basis van solide berekeningen. We toetsen al onze idee├źn aan de voorwaarden. Kostenbeheersing en praktische haalbaarheid zien we niet als beperking. Voor RvB liggen ze in het verlengde van doelmatigheid en duurzaamheid. Bij projectmanagement bouw komen flink wat verschillende aspecten kijken. Wij weten wat er nodig is om uw bouwproject tot een succes te maken door het juiste projectmanagement toe te passen.

Meer weten over bouwkundige projectbegeleiding, bouwkundig ontwerp of projectmanagement bouw?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van bouwkundige projectbegeleiding, bouwkundig ontwerp of projectmanagement bouw in het algemeen? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Vraag onze brochure aan

Vol inspirerende projecten en uitdagende oplossingen!